surfboard vs. snowboard

At lunch pa south lake avenue, med den vackraste utsikten ever. Om man ater uppe pa en terass med ryggen mot stan sa kan man se bergen. Alldeles grona och de kanns verkligen som sommar, och bakom de har forsta bergen ser man ett vitt berg tackt med sno. Det ser ut som om snoberget ligger precis bakom det grona berget, sa vackert, verkligen en kontrast. Sno kanns sa avlagset nar man sitter i klanning i stralande sol och dricker en kall smoothie for att svalka sig.
Det ar ratt nara till snon harifran och man kan absolut aka upp till bergen och aka lite snowboard over en helg. Jag kanner mig lite sugen, men ihelgen har jag planerat att aka till Orange Country och ga langs stranderna. Och varen har verkligen kommit nu sa snart ska jag lara mig surfa, det kanns sa fel att en helg ist aka till snon, eller?

Party

The academy awards ikvall. Har ar det verkligen stort, folk har fester och ser pa det tillsammans. Ohnej, inga party partyn, utan man klar upp sig, garna glittrigt, och ater middag och ser pa Oscarsgalan. Inte sa party om man fragar mig, men det ar det ingen som gor. Iaf uppenbarade sig ett klanningsmoment for mig. Sa ikvall blir det "party?"

en bla.

mer shopping. ist for en rod kopte jag en bla, en bla partytopp. kande att bla kanske mer ar min farg. fann ett pa bla skor med, och alla mina tankar om nar jag ska fa tillfalle for alla de dar klanningarna ar som bortblasta nu nar jag har ett par bla skor som jag ska forsoka fa tillfalle for ist. men var inte oroliga, jag shoppade mig en klanning med. En fin benvit med ett svart band. Nu far det vara nog med all denna shopping.

road trip.

En dags roadtrip i Hollywood i lordags. Jenny ville till Hollywood for hon hade aldrig vart dar och jag med mina stora erfarenheter av Hollywood efter foregaende helg, or not, skulle ta henne dit. Det var avsparrningar sa lang ogat kunde na. The academy awards. Var det verkligen sant att jag som har haft toppenkoll pa allt inom kandisvarlden de senaste veckorna hade missat att Oscarsgalan skulle hallas i Hollywood dagen efter?



Sa vi akte for att se Hollywood skylten ist. Vi hade absolut ingen anning hur man skulle ta sig dit och stannade langs vagkanten for att se at vilket hall den lag och borjade kora at det hallet. En smal vag at hoger, foljdes av en smal vag at vanster, upp for en kulle, ner for en kulle, runt en kulle, sen, upp, upp och upp. Dar parkerade vi for att promenera en bit for att se hur nara man kunde komma. Vi korde runt annu en kulle for att komma in pa andra sidan, dar var det dock "No stopping at any time" skyltar med en meters mellanrum langs hela vagarna. Jag stannade till vid vagkanten iaf for Jenny ville ta kort. Da kommer en bil och tutar pa mig, han i bilen vevar ner rutan och fragar med en arg rost hur det ar med mig. Saker pa att han se be mig forsvinna darifran svarar jag forsiktigt att det ar bra. Ist fragar han om vi ville folja med honom och hans vanner anda upp till skylten. Jag tackade nej till erbjudandet men fick en karta over de basta stigarna att ta sig upp pa. Sa vi kommer garanterat aka tillbaka och ga anda upp en dag. Det tar bara en halv timme att aka till Hollywood fran mig.



Det narmade sig lunch och vi akte tillbaka till Hollywood boulevard for att se om det var mojligt att ens ta sig in pa gatan. Vi parkerade en bit ifran och promenerade sista biten, det var ratt komplicerat att ta sig runt men det gick iaf. Dar blev det en titt pa forberedelserna infor Oscarsgalan, shopping, lunch och en tripp in pa Hollywood Wax Museum. Och vilken flopp Vaxmuseet var. Om man har vart pa vaxmuseet i London kunde man inte gora annat an att skratta at Hollywoods. Dyrt stalle med nagra fa vaxpersoner och en spokhusdel med tio personer ur skrackfilmer. wow. Pa kvallen akte vi till Third street i beverly hills for lite mer shopping och middag innan vi akte hem.


En rod.

Imorse vaknade jag av regnet, och jag var inte alls sugen pa en dag med regn. Sa jag at en stor frukost med alla mina favorit frukter och senaste nummret av cosmopolitan. I en artikel med Rihanna hade hon en knallrod klanning, sa vackert, sa jag gav mig ut pa en shoppingtur efter en egen rod klanning. Nu har jag en ny favoritaffar, i shoppingcentret i samma omrade som jag bor i. Provade ett par roda klanningar, hittade inte den perfekta sa det far vanta tills en annan gang. Dock kom jag inte hem tomhant. Fyra klanningar hade jag i mina pasar. Jag som inte ens har pa mig klanningar? En var till syrran. Tre till mig. Fragar mig fortfarande nar jag ska ha dem. Det kommer bli en till iaf, for jag vill ha en rod. Sag en megafin topp som jag dock inte kopte, inte an iaf, annu en topp som jag inte har nagot tillfalle att bara plus att den superdyr. Kanske koper den till helgen, om det fortfarande regnar, for att pigga upp mig lite.
Vill ringa "Em look-a-like" miss Celia for att fraga vilken farg hon vill ha men det mitt pa natten hos er nu, hon maste ocksa ha en. Jag och klanningar ar motsatsen till varann, hur kommer det sig att jag frossar i klanningar?

fashion.



image9

I lordagskvall akte jag pa en tripp till Beverly hills, for att ga langs Rodeo dr och ga pa en promenad i kandisomraderna.

Har var det lyx pa hog nivå, kvinnor kom korandes i sina fina bilar och parkerade utanfor ingangen till den affaren de ville till och vakten kom och hjalpte dem in. Inte direkt ett spannande omrade men det var kul att bara fatt sett det en gang. Pa en liten sidogata fann jag McDreamy i skyltfonstret, det gav mig tankar pa C sa jag tog en bild at henne.


hollywood boulevard

image3

I lordags var jag pa shopping i Hollywood. I en liten mysig affar mitt pa hollywood boulevard fann jag de sotaste partytopparna, min nya favoritaffar. (Ni vet så vart ifrån ni kommer få alla presenterna.) Jag blev verkligen kar i alla kladerna dar inne vilket gjorde att jag inte hann med mycket mer i Hollywood den har gången. En runda langs med stjarnorna pa hollywood blvd och en smoothie på torget hann jag med iaf.

 





my story.

the story inleddes med en åktur på den gigantiska vagen, vilket var upp till sexfiligt i bara en riktning. Farden gav mig smakprov på palmerna langs med vagarna, downtown L.A och Hollywoodskylten.


Every night is another story

image1


L.A is my next story

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0