mys diego.

Lite omvand ordning pa inlaggen fran diego.

The pacific surfliner var inte direkt det snabbaste taget. Iaf sa val framme traffade jag J som bjod in mig till en militar bas. Det var coolt. Vilket diciplin som galler dar, ett gang soldater som vi traffade dar stod i led da jag presenterades for dem och var och en gjorde en speciell gest for att valkomna mig. Var nara att vinka till dem men kande att de kanske var lite fjantigt och avslappnat da det stod sa perfekt dar.

Pa kvallen tog vi en tur over till coronado island och hotellet dar klassikern Some like it hot med Marilyn Monroe spelades in. Extremt vackert hotell. Dar sag vi navys helikoptrar ute till havs med, da cirkulerade runt i vantan pa att ta med sig dykarna till land igen, det var spannande att se med.

Kvallen avrundades med en tur i hotellets bubbelpooler och en drink (en virgin pina colada for mig, haha) vid baren med J:s vanner.

image78

fran ena fonstret i vart rum kunde man se ut over staden och genom det andra ut over hamnen, det var verkligen jatte mysigt. san diego ar sa lugnt och fridfullt for att vara en stad full av barer och klubbar. vid hamnen fanns butiker i fiskebodar som man kunde promenera langs med och vila sig pa parkbankar vid dammar och sa var det ljus i traden, sa fint.

fredag.

image72

Pa fredagmorgon bar det av till Seas, for att se pa pingviner, hajar, spackhuggare, delfiner, flamingos, rockor med mer. Det var mys, det blev en shoppingtur for mig med innan jag tog taget till L.A igen. Den har turen kandes lite snabbare iaf for jag hade sallskap Brody look-a-like (the hills) och hans tusen marine guys. syrran du kan fa pict sa kan de se hur galet lika de ar. Spannande.


pacific surfliner

Pacific Surfliner ner till San diego. wie. back on friday night. taget gar langs med hela kusten och man har utsikt over kusten hela turen, sa mysigt. Kanner mig sa lockad att aka till Tujana och lite over till Mexico, det ar farligt nara San diego. Men, da de har seriosa issues har sa ar det stor risk att jag aldrig kommer in i USA igen, synd.

police.

akt polisbil nu. eller. det hela kommer sig att jag var ute pa promenad. jag promenerade upp mot bergen till en utsikts plats dar man kan se ut over bergen. iaf pa vag hem sa tog jag en omvag via en park som jag inte vart i forr. va ute ur parken sa kande jag inte igen mig men visste iaf vilket hall jag skulle at. da jag fortfarande inte kande igen mig en bit bort sa funderade jag pa hur langt bort jag egentligen hade promenerat. da jag gar dar pa en gata utan sidewalks kommer en polisbil och jag kanner mig lite tveksam om jag ens far ga dar pa vagen da man inte ens far korsa en vag om det inte ar gront for gaende. gar iaf fram till polisbilen for att fraga om jag ar pa ratt hall for att komma till holliston. da sager polisen att det ar alldeles for langt att ga och jag sager att det ar lugnt, jag tycker om att ga. men han vill inte ge sig och sager att det ar bast att han kor mig hem. de poliser som jag traffat har hittills har vart extremt arga och bittra men han har var pa bra humor. han sa att han kunde satta pa sirenerna och ljusen om jag ville men det var jag inte sa sugen pa, man vill ju helst inte komma hem i en polisbil med sirenerna pa. sa att han kunde stanna pa holliston for att var nastan vart jag bodde men sa sa han att han skulle kora mig hela vagen. verkade som om han ville eskortera mig anda till dorren sa jag tackade for skjutsen och hoppade ut. da jag hoppa ur kom p upp pa uppfarten och sag lite fragande ut. haha. ops.

my fanclub

en sa himla mysig kvall. hela italienska familjen och deras respektive var har pa middag. och italienska middagar ar gigantiska, minns forra middagen med dem da at vi tre foratter, tre main ratter och tre tartor till efteratt. sa mys, all gossip om ena broderns flickvanner och hans juridiska problem med ex-frun, och systrarnas syn pa hans nya "rebound" flickvan, pappans torra skamt och mer. det har varit en underhallande middag.

med p:s ipod  ikopplad till hogtalarna kunde man hora musiken i bakgrunden. lars winnerback, so long time ago. vilka minnen det framkallade. lasse lyssnade jag jamt pa da jag kande for att bara tanka, djupa tankar, hander nog fortfarande. kandes lite odd att hora lasse pa en italiensk middag men sa var det ju p:s ipod ocksa. haha.

och sa hade jag en egen fanclub. sophie (nio ar), v:s systerdotter och hennes kusiner var tydligen foralskade i mig. sa fort de kunde stod de bakom vid mig och bara beundrade mig. matade mig med deras favoritgodis hela kvallen. da och da kunde jag ocksa se dem sta i ett fonster och titta pa mig, helt fortrollade. viskade till varandra om att jag var sot och nar vi lekte pa garden kunde de bara sta dar helt stilla och titta pa mig. vilka charmtroll. da jag skulle in for att ta pa mig en troja var de till och med inne i min garderob och beundrade mina klader och fragade om det fick prova dem. vem hade fortrollat de har busfrona?


easter.

party, italienskt easter party med middag. de har lagat mat hel helgen for det har. och musiken ar pa hog volym dar nere, uppdaterar mer ikvall nar partyt ar over.

orange country

image69


Var inte saker pa om jag skulle aka till beachen eller bara chilla har. Vid lunch drog jag pa mig bikinin, min flippflopp och shorts och hoppade in i bilen. Visste inte exakt vilken beach jag ville till, sa jag tog ett impuls beslut nere vid freewayen, west mot manhattan beach och malibu eller south mot long beach och O.C. Det blev south. Det ar en skon kansla av att bara aka ivag sa, bara jag, hoja musiken och bara aka. Softa och glida mellan filerna, det ar sa man kor har, om man kanner att den framfor en kor for langsamt sa valjer man bara nagon av de anda fyra filerna, hoger eller vanster, vilket som.

Vid long beach var jag fortfarande inte saker pa om jag skulle aka av eller om jag skulle aka vidare till balboa peninsula aka newport beach. forra tripen till O.C pajjades av att solen vagrade kika fram sa jag akte vidare for att se balboa i solskenet. och jag var inte direkt den enda som kande for balboa, lyckades tillslut iaf ta mig fram till piren och sqeezde in mig pa minimal oppen yta langs med strandpromenaden. at lite lunch och pratade med c, fan saknar dig, hon var med fia och halva samtalet satt hon och medlade mellan mig och fia som hade delade asikter om kanye west i oscarsgalan. promenerade langs med stranden innan jag akte vidare langst ut i balboa. dar lag jag pa stranden och kollade pa surfpojkarna som har kikat fram nu nar varmen ar har, ser galet chill ut nar de glider pa vagorna. maste fraga vince om han kan aka med mig och visa mig the basic sa fort det blir varmt i vattnet med. det mysiga med manniskor har ar att de pratar med en lite random, sa nar jag promenerade dar langs strandpromenaden sa pratar manniskor med dig och du stannar lite och konverserar med dem.

Alltid nar jag passerar long beach och man kan se long beach mall, sa blir jag alltid lika lockad av att kora av och ta mig en shoppingtur, sa pa vagen hem gjorde jag det. shoppade assofta toppar till syrran pa roxy. unnade mig en frash hoodie med, svart fast den glittrar i silver, later lite geekie men den ar ratt snygg. inne pa tillys fastnade jag i evigheter, josse du skulle alska den affaren, alla marken fast bara deras lite mera rockiga kollektioner typ. da jag antligen lyckades ta mig darfran inag jag att jag fortf inte hade kakat mat och det hade redan morknat. sa kakade pa bajafresh, en mexikansk restaurang som jag alltid kakar pa har i altadena. bara att jag kande mig lite off med mina sma strandshorts vid alla de andra som satt dar i sina fina jeans och kappor. inte forran sent pa kvallen var jag antligen hemma igen. var helt slut efter en dag i orange country att jag till och med missade min infart val hemma. haha. sag villan men korde vidare en bit innan jag insag att jag borde stannat.

En skon dag, som c sa, sjalv fast med andra manniskor. man ar aldrig sjalv har.

    

gansta.

en lugn kvall i fredags, promenad och movienight. i altadena ar det verkligen segregerat. de rekomenderade mig att inte promenera west om holliston vid min forsta promenad har, inte for att det direkt ar farligt utan mer for att det inte fanns sa mycket att se, tydligen. iaf, nu har jag promenerad east om holliston tusentals ganger och tog en tur pa andra sidan for att ga till en liten affar och kopa lite mums till kvallen. for har i east finns det inte affarer utan bara villor, villor och gigantiska villor. boring. iaf, sa jag tog mig en tur i de sa kallade gangsterhooden. haha. det ar inte direkt sa jag inte vart dar innan men aldrig promenerat sarskilt langt och aldrig gatt in i affaren. i min lilla paris hilton mysdress gick jag inte direkt omarksam. for det ar sa man klar sig till vardags har, i en parishilton mysdress och flipflop, dock ar det inte ofta jag gar sa med just i fredags sa kande jag for att bara chilla. om jag anda bara hade kunnat dra pa mig en svart hoodie eller sa ist. for jag utmarkte mig redan nog som det var med att vara den enda vita dar. haha varenda person jag gick forbi kollade pa mig och sa kommenterade eller pratade med mig, inte elakt eller sa utan mer flortigt. bor kanske ocksa namnas att jag bara motte killar. da jag skulle betala i  affaren sa rakade jag ge honom en quater dollar for mycket och da sa han med sliskig rost i stil med, lilla gumman nu gav du mig lite for mycket och tittade pa mig  som om jag var for blond for att forsta. usch. far rysningar bara jag tanker pa det. haha. det ar sa fet skillnad mellan den sidan av altadena som jag bor i och den andra. har ar alla inne i sin hus, bakom sina feta grindar och tusen buskar och dar sitter de i de oppna garagen pa pinnstolar och ser pa tv tillsammans. knas.

mer drive thru

I D.C i sondags hade vi en timme over innan vi skulle mota J pa Outback for att ata middag innan jag akte back till Kalifornien. Da akte vi och kopte en kaffe och tog en shoppingtur, under tiden pratade vi lite om att amerikaner ar ratt lata och jag berattade om alla galna drive-thru alternativ det finns i kalifornien.  Da tog hon mig till en drive-thru bankomat, haha, arligt talat. Roliga var ocksa att hon inte lyckades stanna tillrackligt nara bankomaten att hon inte nadde ut genom fonstret utan var tvungen att ta av sig sakerhetsbaltet och oppna dorren, haha, den smidiga drive-thru iden blev inte sa smidigt trots allt. Under veckodagarna har de ocksa en lucka dit man kan aka och gora andra bankarrenden fran bilen. Da lagger man det man ska ge kassorskan i en korg som sugs upp i ett ror och in i luckan. Haha. Det hade jag dock velat se. Och sen kommer pengarna fran kassorskan ner genom roret igen sa du kan fa dem. Visst jag gillar inte hela den dar drive-thru iden men att sitta i bilen och skicka grejer genom ett ror later ratt skoj. kanske borde vi infora bara den delen?

balkongen

at lunch pa balkongen, mitt nast basta lunchplace har. favoriten ar nere vid lake dar man har utsikt over bergen men balkongen ar andra favoriten. om man star vid kanten kan man ta apelsiner fran apelsintraden. dock maste man ga ner for att ta grapefrukterna, men det kan jag leva med. lunchen blev rejal idag, jordgubbar, hallon, blabar, paron, apelsin, grapefrukt, brod, tranbarsjuice, applejuice, lemonad, bjornbarssmoothie. mums. sa dar satt jag i evigheter med nya nummret av comsopolitan och at. en lyckad dag.

botanic garden

image55

Pa sondagen var jag och E i botaniska tradgarden i D.C som hade specialiserat sig pa orkideer nu under varen.

image57

D.C


image66


hope diamond. hade en stark kansla av att stoppa ner den i fickan, dock var det ett tjockt glas mellan mig och diamanten som forsvarade det hela och alla overvakningskameror och vakter med. I NM of natural history i D.C fanns tusentals vackra diamanter och andra juveler, varje flickas drom. Sa fina.

samma kansla hade jag vid the declaration of independence, som i filmen, national treasure. men standigt det tjocka glaset mellan mig och the temptation.





var galet effektiv under min tripp till D.C iaf. var vid the white house, arlington national cemetery, memorial of the first world war, second world war, vietnam memorial, lincon memorial, washinton monument, united states capitol, botanic garden och mer. har sakert missat att namna vissa memorials.


image65


absoluta favoriten var helt klart pentagon. har aldrig ens tankt tanken pa att ga in i pentagon, kanske for att det ar ovanligt att allmanheten ens far komma in. da J fragade om jag ville att han skulle fixa in mig dar tvekade jag inte for en sekund. oh ja. det var ingen avslappnad tripp direkt, forst var det flera sakerhetskontroller dar man var tvungen att ha minst dubbla legimationer. och man kunde inte lalla runt sjalv utan jag var tvungen att vara intill honom hela tiden.

wow, ni skulle bara se vilka kontor som finns dar inne, dar var det lyx. gigantiskt feta bord i morkt tra som ar lika stora som rummet jag har har. det var fem vaningar som jag hade tillstand till att vara pa tillsammans med J och pa varje vaning var det nog atta korridorer at alla hall, sa trots att J har vart dar en hel del sa lyckades vi tapppa bort oss lite. korridorerna var fyllda med minnen fran krig for att hedra specifika personer. i mitten av pentagonet ar det en lugn och mysig gard. i den del av pentagon dar flygplanet krashade den 11 sept fanns det ett minnesrum for de som mist sina liv under attacken. dar inne fanns det en bok med varje manniska som mist sitt liv dar den 11 sept livshistoria. det var verkligen en vacker plats.

image60

pentagon

ikvall aker jag till washington D.C. och dar vantar en tripp in i pentagon med J. sa spannande.

nude

Ikvall har jag uppdaterat mig med pausunderhallningen fran melodifestivalen i ar. Bjorn ar sa rolig. Alskar hans lat till carina berg. Sag ocksa pa hans medverkan i theVoice, kande sa igen mig pa hans beskrivning av Vegas dar. Vi blev inbjudna till fullnude showerna hela kvallen, min drom i Vegas var inte direkt att se nakna tjejer sa det blev inget med det. Det kan bara vara i Vegas som man ar for ung for att gora nagot annat an ga pa stippklubbar.

Las Vegas

image33

Pa fredagmorgonen bar det av till Vegas, a real roadtrip, och den basta ever. langs vagen akte vi mellan bergen och det var otroligt vackert, grona somriga berg och snotackta berg. akte dock mest genom california desert area, bara sand och sand och lite kaktusar. Mitt i oknen fanns en skylt med Ghost Town vilket verkligen ocksa sag ut som en overgiven stad, dar hade man inte velat fa motorstopp direkt.

Vid in-checkningen pa hotellet visade det sig att jag hade kryssat i en ruta i bokningen for att specialboka en kingsbed sa jag sa att det absolut inte var nodvandigt sa ist fick vi ett megastort rum med varsin kingsbed, dar levde vi som kungar. Lag i sangen och at middag och chillade lite innan vi gjorde oss iordning infor kvallen. Jen ar en tjej som packar med sin tonsvis med skor och smink och bara en outfit och jag har med mig ett par skor, lappglans och tusen outfits. Vi kompletterar varann perfekt dar, hon lanade en klanning och jag lanade smink och sa var vi redo for kvallen.








Vi promenerade langs med las vegas boulevard, sag venedig, paris, hollywood, new york med mera. Allt som man ville se. Tusen casinon och maktiga hotell, fontanshower, barer och restauranger. Vi avslutade kvallen med ett glas vin ater i sangen.

For att for unga for att gambla och dricka alkohol i Vegas hade vi en rejalt lyckad kvall. Vilket vi hade fat avsta ifran aven om vi hade aldern inne da vi inte hade ett ore att spela med. Vegas ar garanterat en av de basta partystaderna sa jag lar aka tillbaka om tva ar och lika rikare. Barerna var obeskrivliga synd bara att man satt i baren med en cola ist for de coola drinkarna formade som frihetsgudinnan.

image34



Vid frukosten pa lordagen var redan casinot pa hotellet fullt med manniskor som spelade, det gar nog inte att beskriva den summa som las vegas lar dra in varje dag. Jen och jag shoppade och var pa madame tussau ist, vilket var tusen ganger battre an vaxmuseet i hollywood. Lag i sangen hefner och bar brollopklanning och gifte mig och drack champange med vaxkandisar.

image39



Helt utmattade av bara 24 timmar i Vegas akte vi hem igen. Det var verkligen storm ute nar vi kom ut till oknen igen och skonaste kommentaren stod Jen for. En stor sandvind kommer mot bilen och man ser stora sandkorn eller mer stenar komma mot en och min tanke var hoppas det inte blir marken pa bilen av det. Da kikar jag pa Jen som av ren reflex tar handen over munnen, halvblundar och stracker sig mot ACn for att stanga av den och sager. Shit, stang av ACn. haha. Det var sa galet skoj att se nar hon insag att sanden inte skulle komma in genom ACn och in i hennes mun. En storm i oknen ar iaf ingen drom att aka igenom, man ser nastan inte vagen av all sand som flyger omkring, utsikten var inte direkt lika fin pa hemvagen.

en paus fran pausen.

En paus fran pausen fran verkligheten. En kvall med nya episoderna of one tree hill. Det ar lycka pa hog niva. Att jag nu ar i exakt samma omrade som Sophia Bush kommer ifran gor att serien kanns annu battre om det ens ar mojligt. Varje dag ser jag nog minst ett avsnitt ur de gamla sasongerna, de visas ju hela dagarna. Men inget har upp mot de nya avsnitten. Dags att sova nu for imorgon blir det Vegas.

image32
galet att hon kommer fran pasadena

Las Vegas?

Road trip till Las Vegas?

beach day

image26

Beach day. I sondags kikade solen fram. Sa da var det stranden som gallde, promenerade langs tre strander. Min absoluta favorit har i Kalifornien so far ar promenadslingorna langs med stranderna. Antingen promenerar man eller sa hyr man en cykel eller rullskridskor for att ta sig fram. De har ett galet utbud pa cyklar med, tvamanna cyklar, vanliga, de man ligger ner och cyklar pa och mer. Den har dagen hade jag ingen tid att passa sa jag promenerade runt, sa mysigt. Parkerade bilen vid Santa monica pier och promenerade langs med stranden via Mucle beach till Venich beach.

I santa monica har de en minnesplats for de amerikanska soldaterna som har dott och skadats i kriget i Irak, det ar ett kors for varje soldat som misst sitt liv i Irak sa sanden ar full av kors. Det ar en fin strand och ganska lugn. Dar startade jag min promenad. Venich beach ar en helt annan varld. Det var liv och rorelse om man sager sa, sma affarer langs med hela strandpromenaden, tennis och basketplaner, dansuppvisningar och konstforestallningar med mer. Det fanns ocksa personer som bjod pa gratis kramar och pussar.


drive thru

I L.A skulle man inte komma pa tanken pa att aka buss, aldrig att ga iaf. Restauranger har drive thru, det ar langre ko i drive thrun an inne i restaurangerna, det gar betydligt fortare att parkera bilen och ga in och bestalla. Jag har nastan accepeterat att det ar sa det ar har, men aldrig kommer jag att ge mitt godkannande till att man gor det. I Laguna hade de en drive thru for smoothies, arligt, nagon matta far det val anda vara. Visst, simpelt och en person som jag som nastan koper en smoothies om dagen borde kanske uppskatta detta. Men ska man ha en smoothie far man faktiskt palla sig ur bilen och ga in och kopa den, annars far det vara.

O.C.

Vart pa road trip till O.C i helgen, Balboa Island, Newport beach och Laguna Beach. Det har vart solsken hela veckan och toppenvader men just den dag da jag ska aka till O.C ar det moln over hela himlen. Lite regn i Laguna beach med, Jippi! Det var mysigt att se iaf. Lar aka dit igen nar solen kikar fram. Lite onodigt vetande ar att i O.C finns en gata som heter Poppy, arligt talat vad ar det for namn. En stor gata som man paserar pa vag till Newport, fjantigare far man leta efter.

bananvatten?

Vid lunchen idag bad jag om en smoothie, my new addiction. Iaf, sa bad jag om en jordgubbsmoothie och killen pastod att jordgubb/banansmoothien var godare och att det var den som ALLA ville ha. Sa visst jag tankte inte argumentera med honom. Och vilket misstag, jag fick en mix av banan och vatten. Den var inte ens i narheten av rod, knappt ens lite rosa. Lovar att han hade slut pa jordgubbar och bara stoppade ner en banan i mixen och blandade ut det med vatten for att det skulle bli drickbart. smakade sa iaf. Sa nu sitter jag har med banansmak i hela munnen fortfarade, kanns som nar man var mindre och hade vart hos tandlakaren och fatt bananlack. Och jag som bara ville ha en smoothie.

fashion day

Haley bjod in mig pa fashion day nere i designkvarteren i L.A. Vanligtvis visar designerna bara upp sina kollektioner for personer som vill kopa in en hel kollektion men under fashion day som halls en dag varje manad visar de upp de kommande kollektioner for oss vanliga dodliga med. Och saljer ocksa ut vissa delar ur tidigare kollektioner. Sa det har blivit en heldag nere i L.A. Var inne pa nastan tjugo designkontor och kikade och minglade (pratade mode med designerna typ, haha, och jag som verkligen inte ar intresserad av det senaste modet och sa). Inne pa Miss Me beromde de mig over min fracka skor och troja och drog upp en lang konversation om det. Haha, jag hade bara pa mig mina svarta Reebok skor och min svart/guldiga hoodie fran Carlings.

Efter det tog jag en tripp till Chinatown, arlig sa fragade man sig om man inte hade kommit till Kina. Det var kineser, eller iaf asiater sa lang ogat kunde na. Det var vackart att se iaf, alla farger och sa. I downtown L.A. ar det egentligen inte sa mycket att se. Det ar inte direkt nagra affarer eller gronomraden utan bara miljontals av kontor. Det ar hoga moderna skyskrapor och lagre aldre tegelbyggnader.

RSS 2.0